IĞDIR’DAN AVRUPA'YA YERLİ ÜRÜN

Tarih : 2020-01-24 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR’DAN AVRUPA'YA YERLİ ÜRÜN

           Iğdır’da üretip, Avrupa’ya ihracat yapan genç iş insanı Nevruz Sadak ve Iğdır’lı genç iş insanı Murat Bağcı Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır il temsilcisi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

 

             Cabbar Şıktaş’ın Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Temsilciliğine atanması ve ardından Azerbaycan Devleti tarafından onur madalyası ile ödüllendirilmesi münasebetiyle ziyaret edip tebrik eden iş insanları Sadak ve Bağcı iyi dilek ve temennide bulundular.
           

            Iğdır’da ürettiği sebze ve meyve marmelattı, turşu, gün kurusu ürünlerini Iğdır Organize Sanayi Bölgesinde kurmuş olduğu devası fabrikada işleyerek Avrupa’ya ihraç eden ve Avrupa’nın çeşitli 12 noktasında bulunan öz mağazalarında satışa sunan iş insanı Nevruz  Sadak ziyarette yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Aile şirketi olarak yıllardır Avrupa’da yemek yiyecek sektöründe hizmet veriyoruz. Birkaç yıl önce Iğdır OSB’de kurduğumuz fabrikayla bir ilke imza attık. Iğdır’ın domatesini hiçbir kimyasal kullanmadan gün ışığında kurutarak ihraç ettik, yine reçel, turşu, marmelat, gibi birçok ürünü Iğdır’da işleyip Avrupa’ya ihraç ettik. Ürünlerimiz çok beğeniliyor. Avrupa’da 12 mağazamız var. Bu ürünlerin tamamını kendi mağazalarımızda satıyoruz ve çoğunlukla da Almanlar tercih ediyorlar. Elbette ki kaliteden ödün vermememiz gerekiyor. Iğdır’ın verimli toprakları ile elde edilen ürünler çok lezzetli ve bizde kaliteyi hep aynı tutmanın çabası içerisindeyiz.” Dedi.
 

           İş İnsanı Nevruz Sadak ve Murat Bağcı’ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası