Uzman Dr. Emin Akyıldız’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarih : 2020-01-25 / Kategori : Genel Haber

Uzman Dr. Emin Akyıldız’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

             Iğdır duayen doktorlarından Uzm. Dr. Emin Akyıldız Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır il temsilcisi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret etti.
 

            Gazetemizin bir dönemler sağlık köşesi yazarlarından, Iğdır Devlet Hastanesi eski başhekimi Dahiliye Uzmanı ve Diyaliz sorumlusu Dr. Emin Akyıldız, Cabbar Şıktaş’ın Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilciliğine atanması ve Azerbaycan Cumhuriyeti tarafından devlet onur madalyası ile taltif edilmesi münasebetiyle tebrik ziyaretinde bulundu.
               Akyıldız ile Şıktaş ailesinin geçmişi, Merhum Emekli Öğretmen Paşa Akyıldız, Şıktaş ailesinin büyüğü Merhum Salih Şıktaş’la gençlik arkadaşıydı.  Merhum Paşa Akyıldız emekli olduktan sonra uzun yıllar Yeşil Iğdır Gazetesi’nin sorumlu müdürlüğünü yapmıştı. Hakka Kavuştuktan sonra bu görevi küçük oğlu Engin Levent Akyıldız yürüttü. Öğretim Görevlisi Arslantürk Akyıldız Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin halen köşe yazarlığını ve danışma kurulu görevini yürütmektedir.
             Uzm. Dr. Emin Akyıldız Yeşil Iğdır gazetesinin sağlık köşesini uzun yıllar aralıksız olarak devam ettirdi. İşlerinin yoğunluğu sebebiyle bıraktı. Aynı zamanda Gazetemizin imtiyaz sahibi Sabri Şıktaş’ın oğlu Oğuzhan Şıktaş’ın kirvesidir.
          Uzm. Dr. Emin Akyıldız’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederiz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.