AĞRI ÇİMENTO FABRİKASI GENEL MÜDÜRÜ CENGİZ ÇELİK’TEN TEBRİK ZİYARETİ

Tarih : 2020-01-25 / Kategori : Genel Haber

AĞRI ÇİMENTO FABRİKASI GENEL MÜDÜRÜ CENGİZ ÇELİK’TEN TEBRİK ZİYARETİ

                Doğunun en büyük fabrikası Arkoz Madencilik A.Ş. Ağrı Çimento Fabrikasının Genel Müdürü Cengiz Çelik ve Satış Pazarlama ekibi Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır il temsilcisi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.  
 

           Ağrı Çimento Fabrikasının Genel Müdürü Cengiz Çelik, Cabbar Şıktaş’a Azerbaycan Devleti tarafından verilen onur madalyasının gurur verici olduğunu söyledi.
Çelik yaptığı açıklamada: “Azerbaycan Devleti tarafından verilen onur madalyası gerçekten gurur vericidir. Sizin Azerbaycan ve Nahcivan’da yaptığınız hizmetler elbette ki Azerbaycan tarihinde kaydedilmiştir. Siz ve Yeşil Iğdır camiasını tebrik ediyorum.” Dedi.
              Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada: “Öncelikle bu ödülü bana layık gören Azerbaycan Devletine, Sayın Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 1991 yılından itibaren başlayan Azerbaycan-Nahcivan hizmet aşkımız elbette ki bir ödül almak için değildi. Ancak Azerbaycan’ın bu inceliği gösterip bizleri unutmaması, onur madalyası ile taltif etmesi bizleri gururlandırmıştır. Bölgemizin en önemli yatırımlarından birisi olan ve bölgenin kalkınmasına çimento olan Arkoz Madencilik A.Ş. AĞRI Çimento fabrikasına nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.