ABDULLAH EM VE İSMET GÜLMÜŞ’TEN TEBRİK ZİYARETİ

Tarih : 2020-01-29 / Kategori : Genel Haber

ABDULLAH EM VE İSMET GÜLMÜŞ’TEN TEBRİK ZİYARETİ

Aralık İlçesi Ak Parti eski il genel meclis üyesi Abdullah Em ve Gödekli Köyü eski Muhtarı İsmet Gülmüş Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Temsilcisi Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
 

2014 yerel seçimlerinde Aralık ilçesinden Ak Parti il genel meclis üyesi seçilen Abdullah Em ve Iğdır’ın büyük köylerinden biri olan Gödekli köyüne iki dönem muhtar seçilen İsmet Gülmüş, gazetemiz genel yayın yönetmeni ve aynı zamanda Küresel Gazeteciler Konseyi  Iğdır il temsilciliğine atanan Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek tebrik ettiler.
 
Abdullah Em ve İsmet Gülmüş ziyarette yaptıkları konuşmada genel olarak şöyle dediler: “Hem Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır il temsilciliğinizi ve hem de Azerbaycan Devleti tarafından verilen onu madalyanızı tebrik ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz.” Dediler.
 
Cabbar Şıktaş’ta yaptığı konuşmada: “2014 yılında il genel meclisinde birlikte çalıştığım Abdullah Em ve o yıllarda Gödekli köyü muhtarı olan İsmet Gülmüş bey uyumlu, sağduyulu kişiler olarak görev yaptılar. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.” 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.