KANDEMİR BU GÜN IĞDIR’da

Tarih : 2020-02-03 / Kategori : Siyaset

KANDEMİR BU GÜN IĞDIR’da

          Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir bu gün Iğdır’da olacak ve il başkanlığında teşkilat toplantısı yapacağı açıklandı.
            Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz yaptığı paylaşımda, Ak Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in bu gün 13.30’da Iğdır’a geleceği ve il teşkilatında toplantı yapacağı belirtildi.
 

           Kısa süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Iğdır il başkanlığına atanan Ali Kemal Ayaz’ın teşkilat yapılanması, kongre hazırlıkları çalışmaları devam ederken teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in Iğdır ziyareti, genel merkezin işi ciddiye aldığı göstermektedir.
             Bilindiği gibi Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, önceki hafta belde teşkilatlarının istifasını istemiş ve yeni atamalar yapmıştı. Geçtiğimiz hafta da Tuzluca ve Karakoyunlu ilçe teşkilatlarının istifasını istemiş ama ilçe başkanları henüz istifa etmemişlerdi.
              Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Erkan Kandemir’in gelişi ile ilgili teşkilat yapılanmasının masaya yatırılacağı tahmin edilmektedir. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.