Ak Parti İl Koordinatörü Gürcan ve İl Başkanı Ayaz’dan Nezaket Ziyareti

Tarih : 2020-02-11 / Kategori : Siyaset

Ak Parti İl Koordinatörü Gürcan ve İl Başkanı Ayaz’dan Nezaket Ziyareti

 Ak Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mahmut Gürcan ve Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi KGK Iğdır İl Temsilcisi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mahmut Gürcan, Iğdır’da teşkilat yapılanması için geldiği Iğdır’da, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesini de ziyaret etti.

 

Gürcan yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Doğu Anadolu’da illerin teşkilat yapılanması ile ilgili çalışmalar yapmaktayız. Biliyorsunuz ülkemiz son günlerde talihsiz afetlere maruz kaldı. Hem Elazığ, Malatya depremi, hem Van’da meydana gelen Çığ faciası ve hem de İdlib’de askerlerimizin şehadeti yüreğimizi yakmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye büyük bir devlettir. Ak Parti olarak gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyor, halkımıza hizmet ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gördüğünüz gibi ülkemizin bekası ve kalkınması için hiç durmadan, duraksamadan, dış güçlere boyun eğmeden çalıyor. Biz Türkiye olarak büyük bir aileyiz. Güç birliği oluşturmak, ülkemizi kalkındırmak, her birimizin vazifesidir. Kimse halkın üstünde değildir. Halkımızla bütünleşmeyen, halka tepeden bakan hiç kimse bizimle yürüyemez. Genel merkezimizde görevli olan yöneticiler sahada çalışmakta, her vatandaşımızın kapısını çalmakta, dokunarak derdini dinlemekte, çözümler üretmekteyiz. İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’ın Ak Parti İl Başkanlığına atanması Iğdır’da çok güzel bir sinerji yaratmıştır. İl Başkanı olarak Ankara’da yetkisi de, gücüde fazlasıyla vardır. İlin sorunlarını çözmek için elbette ki kolları sıvayacak ve istediğini alacaktır. Bizlerde Iğdır’ın kalkınması için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz.” Dedi.

Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada: “Yeşil Iğdır Gazetesi Iğdır’ın en eski gazetesidir. 65 yaşındadır. Ak Parti’de 18 Yıldır kurulmuş bir partidir. Ancak Ak Parti‘den 18 yıldır ilk defa üst düzey yönetici olarak siz ziyarete gelmiş oldunuz. Ali Kemal Ayaz Ak Parti İl Başkanı olduktan sonra parti teşkilatında bir hareketlilik meydana geldi. Kurulacak olan iyi bir yönetimle başarılı olmaması için hiçbir sebep yoktur. Elbette genel merkezin de desteği şarttır. Tribünlere oynayanlarla değil de, sahada gerçek manada çalışanlarla yola devam edilmelidir. Bu ülke genelinde üst bürokratlar için de geçerlidir.” Dedi.

Sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.