Iğdır Üniversitesi Gençlik Ofisi Açılmasına Dair Protokol İmzalandı

Tarih : 2020-02-13 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi Gençlik Ofisi  Açılmasına Dair Protokol İmzalandı

            Iğdır Üniversitesi ile Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde Üniversite Gençlik Ofisi (ÜGO) açılmasına dair protokol imzalandı.
 

             Iğdır Üniversitesi ile Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol uyarınca; Iğdır Üniversitesinin, Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü içerisinde tahsis ettiği alanda Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Üniversite Gençlik Ofisi açılacak. Açılacak olan gençlik ofisiyle; gençler, Üniversite  öğrencileri ile idari ve akademik personelimiz serbest zamanlarında sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve eğitsel çalışmalar yapmak için bir merkeze sahip olacak. Bir idari personel, gençlik lideri ve gönüllü gençlik liderinin de görevli olacağı Üniversite Gençlik Ofisindeki faaliyetler, Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek.
              Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ile Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Yiğit’in imzaladığı protokol, beş yıl süreyle yürürlükte kalacak.
              Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Yiğit, Protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mehmet Hakkı ALMA’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası