Iğdır Denetimli Serbestlik Yükümlülerine Film Gösterimi

Tarih : 2020-02-13 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Denetimli Serbestlik  Yükümlülerine Film Gösterimi

              Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü  işbirliğiyle düzenlenen “ Eltilerin Savaşı” isimli film gösterimi, Iğdır Kültür merkezi sinema salonu’nda gerçekleştirildi.
 

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Iğdır Cumhuriyet Savcısı Mestan IŞIK ve Müdür Vekili Hakan BULUT önderliğinde Denetimli Serbestlik Personelleri ve Denetimli Serbestlik yükümlülerinin de katılımıyla “Sinama etkinliğinde bir araya geldiler.
 
Iğdır  denetimli serbestlik yükümlülerinin boş zamanlarını yapılandırmak, sanatla ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen sinema etkinliği çerçevesindeki “ Eltilerin Savaşı” adlı komik film gösterimine 30 yükümlü katıldı izlenen sinemaya ilk kez gelen yükümlülerin sinemaya ilgisi  büyüktü. 
 
Iğdır Cumhuriyet Savcısı Mestan IŞIK”  Denetimli serbestlik sadece bir infaz rejimi ve biçimi olmayıp aynı zamanda yükümlülülerin topluma entegrasyonu ve sosyal yaşamlarını geliştirme amacı taşımaktadır. Sanatın en önemli rehabilitasyon ve ıslah aracı olduğunun bilincinde olarak yükümlülerimizi yedinci sanat olarak sinema ile buluşturduk. Bundan sonrasında sadece infaz amacı dışında denetimli serbestlik faaliyetlerimizi yükümlülerimizi sosyal ve sanatsal etkinlikler ile desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Foto Galeri
Iğdır Denetimli Serbestlik  Yükümlülerine Film Gösterimi Iğdır Denetimli Serbestlik  Yükümlülerine Film Gösterimi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.