Başkanlardan Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarih : 2020-02-13 / Kategori : Genel Haber

Başkanlardan Hayırlı Olsun Ziyareti

          Melekli Beldesi Belediye Başkanı Eray Coşar, MHP İl Genel Meclis Üyesi Ayvaz Erol, İş İnsanı Burç Boran Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek tebrik ettiler.  

 

Gazetemiz sahibi Cabbar Şıktaş’ın Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Temsilciliğine atanması ve ardından Azerbaycan Devleti tarafından onur madalyası ile ödüllendirilmesi sebebiyle dostları tebrik etmeye devam ediyorlar.

Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar yaptığı açıklamada: “Toplumun her kesiminin ilgi duyduğu, Iğdır’ın en eski gazetesi Yeşil Iğdır daha çok güzel şeylere layıktır. Küresel Gazeteciler Konseyi il temsilciliğiniz ve Azerbaycan Devleti tarafından verilen onur madalyası gerçek manada gurur verici bir gelişmedir. Azerbaycan ve Nahcivan’ın 30 yılında var olan bir gazetecisiniz. Size böyle bir madalyanın verilmesi o manada Azerbaycan, Nahcivan, Iğdır bağının daha çok güçlenmesi demektir. İletişimler artırılmalı, bağlar güçlendirilmelidir. Sizleri tebrik ediyorum.” Dedi.

MHP İl Genel Meclis Üyesi Ayvaz Erol’da yaptığı açıklamada: “Azerbaycan Devleti bu madalyayı size değil bütün Iğdır’a vermiştir. Sonuçta şehrimizin gözü, kulağı, konuşan dili olan bir gazetenin sahibi ve yöneticisisiniz. Varlığınızı önemsiyoruz. Iğdır’ın en eski ve kendi yağıyla kavrulan bir kuruluşu olarak varlığınızı devam ettirmektesiniz. Iğdır’da yaşayan herkes gazetenizde kendini bulmakta, Iğdır’ın tüm sorunları dile getirilmekte ve çözüm aranmaktadır. Bu sebepten ötürü hem Küresel Gazeteciler Konseyi il temsilciliğinizi ve hem de Azerbaycan devleti tarafından Iğdır’ımıza verilen onur madalyasından ötürü sizleri tebrik ediyorum.” dedi.     

Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar’a, İl Genel Meclis Üseyisi Ayvaz Erol’a ve İş İnsanı Burç Boran’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası