Veteriner Hekim Akuş’tan Nezaket Ziyareti

Tarih : 2020-02-13 / Kategori : Genel Haber

Veteriner Hekim Akuş’tan Nezaket Ziyareti

Kars, Iğdır, Ardahan Veteriner Hekimler Odası Iğdır İl Temsilcisi Serdar Akuş, Yeşil Iğdır ve 15 Tummuz gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek tebrik etti.
Gazetemiz sahibi Cabbar Şıktaş’ın Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Temsilciliğine atanması ve ardından Azerbaycan Devleti tarafından onur madalyası ile ödüllendirilmesi sebebiyle ziyaret ederek tebrik etti.
 

Veteriner Hekimler Odası Iğdır İl Temsilcisi Serdar Akuş yaptığı açıklamada: “Azerbaycan devletinin sizleri onurlandırması, bizleri gururlandırmıştır. Iğdır’ımız adına bu madalya son derece önemlidir. Azerbaycan Türkiye ilişkileri ve Azerbaycan-Iğdır bağlarının daha çok sağlamlaştırılması açısından büyük önem arz etmektedir. Azerbaycan’a teşekkür ediyor, sizi de tebrik ediyorum. Küresel Gazeteciler Konseyi edindiğimiz intibaa ya göre ülke genelinde ve uluslararası arenada ciddi anlamada etkin olacak bir kuruluştur. KGK’nın Iğdır il temsilcisi olarak sizi ataması son derece isabetli olmuştur. Tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.
Kars, Iğdır, Ardahan Veteriner Hekimler Odası İl Temsilcisi Serdar Akuş’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediriz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası