Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hakkı Alma Öğretmen ve Okul Yöneticilerine Konferans Verdi

Tarih : 2020-02-17 / Kategori : Eğitim

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hakkı Alma Öğretmen ve Okul Yöneticilerine Konferans Verdi

            Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır merkez ve ilçelerde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ile Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’ne bağlı Okul Yöneticilerine; ‘Öğretim Ve Yönetim Süreçlerinde Motivasyon, Kuruma Aidiyet Hissi, Sürdürülebilir Takım Ruhu Ve Kurum Kültürü Oluşturma’ başlıklı konferans verdi.
 

              Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen programa; Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Çelebi, Prof. Dr. Genber Kerimli, Din Öğretimi Şube Müdürü Yakup Alhan, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Iğdır merkez ve ilçelerde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ile Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’ne bağlı okul yöneticileri katıldı.
 
             Konferansın açılış konuşmasını Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen yaptı. Gönen konuşmasında, Öğretim Ve Yönetim Süreçlerinde Motivasyon, Kuruma Aidiyet Hissi, Sürdürülebilir Takım Ruhu Ve Kurum Kültürü Oluşturma konularında eğitim camiasında yer alan eğitimcilerin teknolojinin gelişmesine paralel olarak kendilerini güncellemeleri gerektiğinin mesajını verdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.