Eski Vekil Ali Güner ve Genel Başkan Abbas Gündüz’den İl Başkanına Ziyaret

Tarih : 2020-02-17 / Kategori : Genel Haber

Eski Vekil Ali Güner ve Genel Başkan Abbas Gündüz’den İl Başkanına Ziyaret

             Ak Parti Iğdır İl Başkanlığına atanan Ali Kemal Ayaz’a Iğdır eski milletvekili Ali Güner ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Gazi Abbas Gündüz hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.
 

1999 tarihinde yapılan seçiminde Fazilet Partisinden ve 2007 yılında yapılan seçiminde Ak Partiden milletvekili seçilen Ali Güner, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Gazi Abbas Gündüz ve beraberindeki kalabalık bir heyet ile Ak Parti Iğdır il başkanı Ali Kemal Ayaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dediler ve Türk Bayrağı hediye ettiler.
 
Güner yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Ben her zaman partimin yanındayım. Geçmişte genel merkezimizin de bildiği gibi bazı sıkıntılar oldu. Ama ben hiçbir zaman ve hiçbir platformda Sayın genel başkanımdan uzak durmadım. Her platformda Sayın genel başkanımına destek oldum, olmaya da devam ediyorum. Burası benim yuvamdır. Bütün Ak Parti’liler partilerine sahip çıkmalı, genel başkanın emrinde olmalıdırlar. Size yeni görevinizde başarı diliyorum. Her zaman teşkilatımızın, partimizin yanındayız.” Dedi.
 
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Gazi Abbas Gündüz’de yaptığı açıklamada: “İl il geziyorum. Partimize ve genel başkanımıza güven duygusu her geçen gün artmaktadır. Küresel güçlerin şu anda tek bir hedefi var Ak Parti’yi devre dışı bırakmak ve yok etmektir. Ancak bunu başarmaları imkansızdır. Halkımız partisinin ve genel başkanının arkasındadır. Ülkemiz çok zorlu süreçlerden geçiyor. Birlik ve beraberliğimizi yitirmemeli, sağduyulu hareket etmeli ve birlik olmalıyız.” Dedi.
 
Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’da yaptığı açıklamada: “Kapılarımız her zaman olduğu gibi herkese açıktır. Vatanını, bayrağını, insanını seven herkes partimizde kendini bulacaktır. Bizim hem kişisel ve hem de parti olarak anlayışımız birlik ve beraberlikten yanadır. Teşriflerinizden ötürü çok teşekkür ederim. İnşallah güç birliği oluşturacak, birlikte hareket edeceğiz.” Dedi. 

Foto Galeri
Eski Vekil Ali Güner ve Genel Başkan Abbas Gündüz’den İl Başkanına Ziyaret Eski Vekil Ali Güner ve Genel Başkan Abbas Gündüz’den İl Başkanına Ziyaret

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.