KOSGEB MÜDÜRÜ MUSTAFA ÖZTAŞ GÖREVİNE BAŞLADI

Tarih : 2020-02-19 / Kategori : Genel Haber

KOSGEB MÜDÜRÜ MUSTAFA ÖZTAŞ GÖREVİNE BAŞLADI

             Iğdır KOSGEB İl Müdürlüğüne Çorum ilinden atanan Mustafa Öztaş Iğdır’a gelerek görevine başladı.
             Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Çorum İl Müdürlüğü çalışanlarından Mustafa Öztaş Iğdır İl Müdürlüğüne atanarak görevine başladı.  
 

              Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetesinin sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanı Cabbar Şıktaş’ın ziyaret ederek, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Iğdır İl Müdürü Mustafa Öztaş’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
               KOSGEB Iğdır İl Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Öztaş, geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle yeni görevine başladı. 6 yıldır KOSGEB bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Öztaş, mesleki kariyerini bundan sonra Iğdır’da sürdürecektir.
               MUSTAFA ÖZTAŞ KİMDİR? KOSGEB Iğdır İl Müdürü Mustafa Öztaş, 1980 yılında Çorum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini memleketinde tamamlayan Mustafa Öztaş, üniversite tahsilinin ardından 2011-2015 yılları arasında TBMM’de görev yaptı. KOSGEB Ankara OSTİM ve Çorum Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Öztaş, geçtiğimiz günlerde yapılan atama sonrası KOSGEB Iğdır İl Müdürlüğü’ne tayin oldu. Öztaş, evli ve üç çocuk babasıdır.
                 KOSGEB Iğdır İl Müdürü Mustafa Öztaş’a yeni görevinin hayırlı olmasını diler, başarılı çalışmalar dileriz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası