Ertaş ve Aladağ’dan Nazik Ziyaret

Tarih : 2020-02-20 / Kategori : Genel Haber

Ertaş ve Aladağ’dan Nazik Ziyaret

Iğdır’ın önemli iş insanlarından Ahmet Ertaş ve Mehmet Aladağ, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

Zarif İnşaat’ın sahibi Ahmet Ertaş ile Aladağ inşaatın sahibi Mehmet Aladağ, bir süre önce Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Başkanlığına atanan ve Azerbaycan devleti tarafından onur madalyası ile  ödüllendirilen Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular ve bir süre hasbihal ettiler.

İş insanları Ahmet Ertaş ve Mehmet Aladağ yaptıkları açıklamada: “Yeni görevinizden ötürü sizi tebrik ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi göreviniz ve Azerbaycan devletinin vermiş olduğu onur madalyası gurur vericidir. Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi böylesi güzel görevlere ve ödüllere layıktır. Şehrimizde her zaman yapıcı yorumlarınız, birleştirici haberleriniz bizleri gururlandırmaktadır. Bu şehrin insanları her zaman bir birine destek olmalıdır. Bizler birbirimize destek olursak sorunları kolaylıkla halletmiş oluruz. Sizi ve camianızı kutluyoruz.” Dediler.

Cabbar Şıktaş’ta yaptığı konuşmada: “Bizler Iğdır’da kocaman bir aileyiz. Elbette ki birlik ve beraberliğin etkin olması için el birliği, gönül birliği yapmalıyız. Sizler iş insanları olarak yüzlerce kişiye ekmek veriyorsunuz. Bizim görevimiz iş insanlarımızın daha çok istihdam sağlaması için teşvik etmektir. Bu sebepten ötürü şehrimizin her bir ferdini önemsediğimiz gibi, iş insanlarımızı da önemsemekteyiz. Nezaket gösterip teşrif ettiğiniz için teşekkür ederim.” Dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.