Iğdır Belediyesi Personel A.Ş ile Belediye İş Sendikası arasında yapılan görüşmelerin ardından ‘Toplu İş Sözleşme’si imzalandı.

Tarih : 2020-02-22 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediyesi Personel A.Ş ile Belediye İş Sendikası arasında yapılan görüşmelerin ardından ‘Toplu İş Sözleşme’si imzalandı.

             Iğdır Belediyesi Personel A.Ş ile Belediye İş Sendikası arasında yaklaşık bir aydır süren görüşmelerin ardından Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. 
 

            Başkanlık makamında yapılan imza törenine Iğdır Belediye başkanları Yaşar Akkuş, Eylem Çelik, Belediye İş Sendikası Kars-Iğdır-Ardahan Şube Başkanı Himmet Bozan ve beraberindeki heyet katıldı.
           İmza töreninde konuşan Belediye İş Sendikası Kars-Iğdır-Ardahan Şube Başkanı Himmet Bozan, Başkanların emekten ve emekçiden yana olduğuna vurgu yaparak, Iğdır Belediyesi ile sendikaları arasında yapmış oldukları toplu iş sözleşmesinde mutlu sona ulaştıklarını söyledi.
               Iğdır Belediyesi Başkanları ise,emek ve emekçiden yana olduklarına vurgu yaparak, “Belediyemiz Personel A.Ş ve sendikamız arasında yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmesi hayırlı ve uğurlu olsun. Bizler emek ve emekçiden yana olan bir anlayışın mensuplarıyız.Bu manada çalışanlarımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunuyoruz dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.