Defterdar Büyükfırat’tan Nezaket Ziyareti

Tarih : 2020-02-26 / Kategori : Genel Haber

Defterdar Büyükfırat’tan Nezaket Ziyareti

             Iğdır Defterdarı Abdulkadir Büyükfırat, Vergi Dairesi Müdürü Hasan Şahin, Gelir Müdürü Süphan Gökçebulak, Muhasebe Müdürü Mahmut Toprak ve Personel Müdürü Murat Uçkaç Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.
 

          Geçtiğimiz ay içerisinde Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır il başkanlığına atanan ve ardından Azerbaycan devleti tarafından onur madalyası ile taltif edilen Cabbar Şıktaş’ı ziyaret eden  Defterdar Abdulkadir Büyükfırat ve beraberindekiler, Şıktaş’ı tebrik ettiler ve iyi dilek temennisinde bulundular.  
            Defterdar Abdulkadir Büyükfırat yaptığı açıklamada: “Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Başkanlığınız ve kardeşimiz Azerbaycan devleti tarafından verilen onur madalyası bizleri gururlandırmıştır. Sizi ve camianızı bu güzel görev ve taltif sebebiyle kutluyorum. Başarılarınız daim olsun” dedi.
           Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Başkanı Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada: “Nazik  ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. 31. Vergi hastası sebebiyle şahsınızda tüm vergi çalışanlarını tebrik ediyorum.” Dedi.   

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.