Polis Asker ve Sağlık Çalışanlarına Büyük Destek

Tarih : 2020-03-24 / Kategori : Genel Haber

Polis Asker ve Sağlık Çalışanlarına Büyük Destek

              Öztürk Şirketler Grubu polis, asker ve sağlık çalışanları için büyük bir kampanya başlattı. Firmaya ait tüm petrol istasyonlarında akaryakıt bu üç meslek grubuna karsız olarak satılacak.
 

Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Öztürk, Korona virüs sebebiyle yaşadığımız zorlu süreçte sağlık çalışanları ile polis ve askerlere indirimli akaryakıt müjdesi verdi. Şirkete ait 8 akaryakıt istasyonunda bu üç meslek grubuna özel indirimli akaryakıt verileceğini duyurdu.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Abidin Öztürk, “Ülkemizin de etkilendiği küresel bir salgın ortamında canlarını hiçe sayarak fedakarca çalışan tüm sağlık personeli ile, bu kritik ortamda vatan savunması için de ekstra bir gayret gösteren Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü personeline, kimlik belgelerini ibraz etmek kaydıyla, Öztürk Şirketler Grubu olarak, 30 HAZİRAN 2020’ ye kadar geçerli olmak üzere akaryakıt istasyonlarımızda tüm akaryakıt ürünlerinde özel indirim sağlanacaktır. Bizlerin sağlığını ve güvenliğini düşünerek gösterdikleri özverili çalışmalarında kendilerine kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
SAĞLIK ÇALIŞANLARI, POLİS VE ASKERLERİN ÖZEL İNDİRİMLİ AKARYAKIT ALABİLECEĞİ BENZİN İSTASYONLARI VE ADRESLERİNE DAİR AÇIKLAMADA İSE ŞU İFADELER YER ALDI:
Ülkemizin de etkilendiği küresel bir salgın ortamında canlarını hiçe sayarak fedakârca çalışan tüm sağlık personeli ile, bu kritik ortamda vatan savunması için de ekstra bir gayret gösteren Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü personeline, kimlik belgelerini ibraz etmek kaydıyla, Öztürk Şirketler Grubu olarak, 30 HAZİRAN 2020’ ye kadar geçerli olmak üzere,
İZMİT merkezde;
AYTEMİZ- SARDUNYA PETROL
KADIKÖY MAH. BAĞDAT CAD. NO:165 İZMİT
AYTEMİZ- HMS PETROL
28 HAZİRAN MAH. TURAN GÜNEŞ CAD. NO: 261/ A İZMİT
KARTEPE İLCESİNDE;
TOTAL- KARTEPE41 PETROL
EMEKEVLER MAH. D.100 KARAYOLU CAD. NO:100 KARTEPE
TOTAL- BAŞYILDIZ PETROL
ERTUĞRULGAZİ MAH. ŞEHİTLER CAD. NO: 1 KARTEPE 
MAŞUKİYE ACISUDA;
AYTEMİZ- MAŞUKİYE PETROL
ACISU MAH. SAPANCA YOLU CAD. NO: 492/A ACISU / KARTEPE
KANDIRADA
TOTAL- AKME PETROL
ÇAKIRALİ KÖYÜ MANTARCILAR MEVKİİ NO: 24
KANDIRA
ÇAYIROVADA
TOTAL- EMKAY PETROL
İNÖNÜ RAGIP DEMİRKOL BULVARI. NO: 2 ÇAYIROVA
TOTAL- 41MEHMETÇİK PETROL
AKSE MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO: 120 ÇAYIROVA  
ADRESLERİNDEKİ İSTASYONLARIMIZDA, tüm akaryakıt ürünlerinde özel indirim sağlanacaktır. Bizlerin sağlığını ve güvenliğini düşünerek gösterdikleri özverili çalışmalarında kendilerine kolaylıklar diliyoruz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası