Iğdır’ da Koronavirüse Karşı Maske Üretimi Başladı

Tarih : 2020-04-01 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’ da Koronavirüse Karşı Maske Üretimi Başladı

           Iğdır Besti Aydeniz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, maske fiyatlarının koronavirüs salgını nedeniyle artması ve ihtiyaç duyulması nedeniyle gönüllü olarak cerrahi maske üretimi yapmaya başladı.
         

              Okulların tatil olması ve maske ihtiyacı olması nedeniyle Besti Aydeniz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi moda tasarım atölyesinde bölüm öğretmenleri ve Yardımcı hizmetler personeli ile cerrahi maske üretimine başladı.
             Okul Müdürü Suat Vural ,”Kronovirüs nedeniyle okullarımız tail edildi. Sayın Valimiz ve Milli Eğitim Müdürümüzün emirleri ve olurları doğrultusunda Maske ihtiyacı da olunca öğretmenlerimizle, hizmetli ,şoför dahil atölyede maske üretmeye başladık.Yapılan çalışmada günlük yaklaşık olarak 200-300 adet üretim yapıyoruz.Ürettiğimiz maskeleri İl sağlık Müdürlüğüne vereceğiz. Günlük 2000 maske yapan makinanın siparişini verdik. Tedarikçi firma 6 - 10 Nisan tarihleri arasında kurulum yapacağız. Maske makinesi kurulumu yapıldıktan sonra üretim kat kat artacak “dedi.
              Öğretmen ve maske üretimde çalışan yardımcı personelde ,”Okullar tatil işimiz yok bizde maske üretimine gönüllü olarak destek veriyoruz. Allah ülkemizi bu koronavirüs belasından korusun.”dediler.

Foto Galeri
Iğdır’ da Koronavirüse Karşı Maske Üretimi Başladı Iğdır’ da Koronavirüse Karşı Maske Üretimi Başladı Iğdır’ da Koronavirüse Karşı Maske Üretimi Başladı Iğdır’ da Koronavirüse Karşı Maske Üretimi Başladı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.