100 Milyon Dağıtılıyor

Tarih : 2020-04-01 / Kategori : Siyaset

100 Milyon Dağıtılıyor

               Koronavirüs salgınının etkisi altında olan ülkemiz insanlarının ekonomik yönden mağdur olmaması için 100 milyonun üzerinde ki destek paketi dağıtılmaya başlandı.
 

             Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta dar gelirli insanların, esnafın, çalışanların mağdur olmaması için 100 milyon TL destek paketi açıklamıştı. Açıklanan bu destek paketi adım adım uygulamaya konuluyor.
              Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca şehrimizde ki 12.500 hanemizin hesaplarına bu günden itibaren 1.000  TL. yatırılacaktır. Alınan Kononavirüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan kısıtlı vatandaşlarımızın talep etmesi durumunda yardım tutarı hanelerine ulaştırılacaktır.  Esnafımızın iş kaybı yaşaması sebebiyle İŞKUR üzerinden kısa çalışma ödeneği kapsamında 1752 TL. 3 ay boyunca ödeme yapılacaktır. Banka ödemeleri, ek krediler ve destek açıklamaları ile bu süreci el birliği ile atlatacağız.” Dedi. 

Foto Galeri
100 Milyon Dağıtılıyor 100 Milyon Dağıtılıyor

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.