TEMİZLİK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Tarih : 2020-04-06 / Kategori : Genel Haber

TEMİZLİK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

            Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş ve  Başkan yardımcısı Halis Güney, korona virüsle (COVID-19) mücadele kapsamında sahada yer alarak vatandaşın sağlığını korumak amacıyla yoğun mesai harcayan temizlik personeline teşekkür ederek Ödüllendireceğini söyledi.
 

             Dünyayı etkisi altına alan korona virüs için gerekli tedbirleri alan Iğdır Belediyesinden örnek teşkil edilecek bir hamle daha geldi.
            Covit-19 ile mücadele ederken,hayatlarını yaşamlarını riske atarak görevlerini yerine getirmeye çalışan sağlık personelleri gibi şehrimizde gece gündüz çalışarak halkın sağlığını esas alan ve yüreklerini ortaya koyan temizlik personelininde asla unutulmaması gerektiğini ifade etti.
"Korona virüsle Topyekun Mücadele Ediyoruz"
         Başkan Akkuş, Korona virüs ile mücadele kapsamında tıpkı sağlık çalışanları gibi hijyen, temizlik ve dezenfekte işlemlerini özveriyle yürüten personelimize teşekkür ediyorum" dedi. 
          Belediye personelinin korona virüsü yok etmek için aralıksız bir şekilde mücadele ettiğini belirten  Başkan Yaşar Akkuş; "Gece gündüz sağlıklı ve temiz bir kent sunabilmek için çalışan arkadaşlarımızın yükü korona virüs sonrası çok daha fazla arttı. Virüse karşı birebir maruz kalma riskleri de oldukça yüksek. Çalışma arkadaşlarımıza bir ziyaret gerçekleştirerek, küçük bir moral desteği sağlamak istedik. Personelimizin motivasyonunu artırmak için ödüllendireceğiz. Belediye olarak virüs tehdidini ortadan kaldırmak için var gücümüzle, soluksuz bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin de bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Ellerinden geldiğince sosyal mesafeyi korumaları, temizliklerine dikkat etmeleri ve mümkünse evlerinden çıkmamaları virüsün yayılmasını engelleyecek ve durdurulmasına yardımcı olacaktır dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.