BAKAN SELÇUK’TAN IĞDIR’LI ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Tarih : 2020-04-07 / Kategori : Eğitim

BAKAN SELÇUK’TAN IĞDIR’LI ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

            Korona Virüs salgını sebebiyle eğitime ara verilerek uzaktan eğitim başlatan Milli Eğitim Bakanlığı, en başarılı il Iğdır’a teşekkür etti.
             Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü tüm kadrosuyla birlikte sahada çalışıyor. Hem VEFA ekibinde, hem de maske üretiminde varlığını ortaya koymuş durumda.
Eğitimin aksamaması için kolları sıvayan Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrenciler TRT EBA TV’yi izlesin diye ekip oluşturarak ev ziyaretleri gerçekleştirerek frekans ayarı yapıyorlar.
 

          BAKAN SELÇUK’TAN İYİKİ VARSINIZ TİVİTİ
           Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: “Iğdır’da uzaktan eğitim için yollara düşen öğretmenlerime sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Öğrenciler TRT EBA TV’yi izleyebilsin diye ev ev dolaşıp frekans ayarı yaptıklarını öğrendim. Tarifi mümkün olmayan bir mutluluk yaşıyorum. İyi ki meslektaşız, iyi ki varsınız” dedi.
         
         MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN GÖNEN ŞÖYLE DEDİ
           Korona virüs salgını başladıktan hemen sonra Iğdır Valiliğimizin koordinesinde oluşturulan Sosyal Destek Vefa gurubunda yer alarak tüm çalışmalara katıldık. Sağlıkçılarımız maske sıkıntısı yaşadığı için iki okulumuzda maske üretimi başlattık ve öğrencilerimiz eğitimden geri kalmasınlar diye Bakanlığımızın başlattığı uzaktan eğitime iştirak edilsin diye TRT EBA TV frekansını bilmeyen ailelere ziyaretler gerçekleştirerek evlerinde TV’lerine frekans ayarı yaptık, öğrencilerimizi izlemeleri için teşvik ettik. Milli Eğitim camiası olarak sürekli sahadayız.” Dedi.
             Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından taltif edilen Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğümüzü kutluyoruz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası