ÖZKAN ÖĞRETMEN YER MASASINI OKUL TAHTASI YAPIP İNTERNET ÜZERİNDEN DERS ANLATIYOR

Tarih : 2020-04-08 / Kategori : Eğitim

ÖZKAN ÖĞRETMEN YER MASASINI OKUL TAHTASI YAPIP İNTERNET ÜZERİNDEN DERS ANLATIYOR

             Iğdır Melekli Şehit Er Aytekin Arslan ilk okulu 4-A sınıfı öğretmeni Özkan Oğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ayrı kaldığı öğrencilerine, internet üzerinden kullandığı bir uygulamayla evindeki yer sofrası bir masayı yan çevirip okul tahtası gibi kullanarak internet üzerinden öğrencilerine ders anlatıyor.
 

            Örnek öğretmen Özkan Oğan, EBA TV´de uzaktan eğitimin başlamasının ardından, Öğrencilerimiz hem oradan dersleri takip ediyorlar hem de cep telefonu üzerinden toplu olarak bağlanarak ben onlara ders anlatıyorum. Öğrencilerim soruda sorarak anlamadıklarını öğrenmiş oluyorlar.
 
           Öğrencilerin uzaktan eğitimden en iyi şekilde yararlandıklarını anlatan Oğan, şöyle konuştu: Öğrencilerim ile evdekal sürecinde eba tv sürencinin dışında kalan süreçte telekonferans yöntemi ile bağlanıp ders işlemeye devam ediyoruz.Yeri geliyor yer masasını tahta olarak kullanıyoruz,yeri geliyor ailecek öğrencilerimi bilgilendiriyoruz.öğrencilerimde saat 20:00 yapılacak uzaktan eğitim derslerimizi heyecanla bekliyorlar .
             Burada imkansız denen bir şeyin olmadığını anlıyorlar, teknokojinin ne kadar faydalı olduğunu öğreniyorlar
              Yeri geliyor başka alanlarda ki öğretmenleri de bağlayıp dersi daha keyifli hale getiriyoruz. Öğrencilerimizin gözünde en ufak bir ışık, en ufak bir mutluluk olabildiysem ne mutlu bana”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası