VEFA GURUBU ALKIŞI HAK ETTİ

Tarih : 2020-04-09 / Kategori : Genel Haber

VEFA GURUBU  ALKIŞI HAK ETTİ

              Iğdır Valiliği bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek gurubunda bulunan  112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’nın  sahada ve büroda gece gündüz halkımızın sağlığı için çalıştığı görülmektedir.
 

            Kovid-19 Pandemi  hastalığının yayılmasını önlemek için her ülke kendine göre önlemler alırken, Türkiye’de Sağlık Bakanlığının oluşturduğu bilim kurulunun kararları doğrultusunda bir dizi önlemler almakta ve alınan kararları her ilde ilin yöneticileri tarafından uygulanmaktadır.
             Iğdır’da Kovid-19 vakasıyla alakalı yapılan çalışmalar doğrusunu söylemek gerekirse alkışlanmalıdır.
Korona Virüs salgını sebebiyle sokağa çıkması yasaklanan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları gelen talepler doğrultusunda karşılanmaktadır.
             VEFA Sosyal Destek gurubu ile birlikte çalışmalarını aralıksız sürdüren 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Murat Gürel ve çalışma arkadaşları da alkışı hak eden birimlerdendir. Aldığımız bilgilere göre çağrı merkezinde oluşturulan kriz masası 24 saat hizmet vermektedir. Şu anda Virüsün yayılmasını önlemek ve dışarı çakmayan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için aralıksız çalışan, Valiliğin koordinesinde oluşturulan ekiplerin kurum çalışanları ve gönüllü çalışanlarla sahada sürekli hizmet verdiğidir. Emeklerini yürekten kutlamak, alkışlamak gerekiyor.
           Azıcık sabretsek, dışarı çıkmasak, sosyal mesafe kurallarına uysak bu hastalık kısa sürede bitecektir.   
Iğdır Valiliği bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek gurubunda bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Milli                    Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’nı yürekten alkışlıyoruz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası