EMEKLİ ÖĞRETMENLERE MASKE DAĞITIMI

Tarih : 2020-04-17 / Kategori : Eğitim

EMEKLİ ÖĞRETMENLERE  MASKE DAĞITIMI

         Bir süre önce Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulana emekli öğretmenlere destek hattı kapsamında emekli olan öğretmenler aranarak bir ihtiyaçları olup olmadığını soruluyor..
         

  Kronavirüs nedeniyle 65 yaş üstü insanlara getirilen dışarı çıkmama yasağı nedeniyle sokağa çıkamayan 67 yaşında ki emekli  öğretmen Hüseyin Akça telefonla milli eğitim  emekli öğretmen hattını arayarak maske istedi.
                  Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen şube müdürü Turkay Otay ile birlikte emekli öğretmen Hüseyin Akça’yı evinin önünde ziyaret ederek bir paket maske ve kolonya verdi.
               Gönen, İlimizde ikamet eden emekli öğretmenlerimize Müdürlüğümüz tarafından telefon irtibatı kurularak istek ve ihtiyaçları sorulmaktadır. Bu süreçte eğitime emeği geçen büyüklerimizin yalnız olmadıklarını bilmelerini isteriz. Sağlık ve sıhhatler diliyorum. Bir ihtiyaçları olduğu anda Müdürlüğümüzü arayabilirler demiştik hocamızda bizi arayarak maskeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende maske ve bir kolonya ile kendisini ziyaret ettim.Hal hatırını sorduk.Her zaman emekli öğretmenlerimizin hizmetindeyiz.”dedi.
Emekli öğretmen Hüseyin Akça da ,”Maskem yoktu bulamadım.Müdürlüğü aradım  bazen ekmek almak için fırına gitmek zorunda kalıyorum. O zaman kullanacağım dışarı çıkmıyorum.Müdürüme teşekkür ederim. Allah devletimize milletimize zeval vermesin inşallah bu belada kurtulacağız “dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası