SPOR MÜDÜRÜ YİĞİT GÖREVİNDEN ALINDI

Tarih : 2020-05-07 / Kategori : Spor

SPOR MÜDÜRÜ YİĞİT GÖREVİNDEN ALINDI

Daha önce Yurt Kur İl Müdürlüğü görevini yürüten ve iki kurumun birleşmesiyle birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Şerafettin Yiğit görevinden alındı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından rotasyon kapsamında 81 il müdürünün görevden alınarak yeni yapılanma ile birlikte Cumhurbaşkanının kararı doğrultusunda yeniden il müdürleri ataması yapılacağı öğrenildi.

Görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalar ortaya koyan ve Spor müdürlüğünün çehresini değiştiren Şerafettin Yiğit’in yerine Kocaeli Gebze Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer’in atandığı öğrenildi.

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Milli Güreşçi Gökhan Yavaşer’in, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yakın arkadaşı olduğu öğrenildi.

Facebook Beğenenler

  1. FİKRET 2020-05-08 17:02:27

    IĞDIR İLİ'NE ATANAN SAYDI DEĞER BEYFENDİLİĞİ VE ÇALIŞKANLIĞIYLA GEBZE DE SEVİLEN AVRUPA ŞAMPİYONU GÜREŞÇİMİZ GÖKHAN YAVAŞERE IĞDIRDA DA NICE ÇALIMALARIYLA IĞDIRI EN GÜZEL ŞEKILDE HİZMETLER EDECEĞİNİ IĞDIRLILARINDA GÖNLÜNÜ FET EDECEĞİNE EMİNZİ DEĞERLİ IĞDIR LILARA ŞAMPİYON MÜDÜRÜMÜZ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH RABBIM MAHCUP ETMESİN BAŞARILAR SAYIN ŞAMPİYONUMUZ GEBZE SİZİ MİNNETLE ANACAK

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası