Ak Parti İl Başkanı Ayaz’dan Iğdır’ımıza Müjde!

Tarih : 2020-05-12 / Kategori : Siyaset

Ak Parti İl Başkanı Ayaz’dan Iğdır’ımıza Müjde!

                Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Bir hayal daha gerçek oldu. Yıllardır yaşanan Sulama ve İçme suyu sorunu çözüme kavuştu! Ünlendi Barajımız için gereken tüm prosedür tamamlandı, ihalesi ve yer teslimi yapıldı.
 

           Iğdır’ımızın geleceği adına, Ünlendi Barajı Projesinde olduğu gibi her projenin birebir takipçisi olacağız. Memleketimize hizmet için bakanlıklarımızla ve tüm kurumlarla koordinasyonumuz sürüyor, gerekli tüm adımları atıyoruz. Iğdır daha güzel bir geleceği hak ediyor, memleketimize hizmet getirmeye devam edeceğiZ.”dedi.
Ayaz, Sulama Faydası; Tuzluca ilçesi ve bağlı 19 köye ait Yaklaşık olarak 100.000 dekar tarım arazisi modern basınçlı borulu sistemle sulanacaktır.
İçme suyu faydası; Iğdır İl merkezi başta olmak üzere 3 ilçe (Tuzluca-Karakoyunlu-Aralık), 3 belde (Halfeli-Hoşhaber-Melekli) ve bağlı 70 adet köy Ünledi Barajı sayesinde memba kalitesindeki içme suyuna kavuşmuş olacaktır.” şeklinde konuştu.

Foto Galeri
Ak Parti İl Başkanı Ayaz’dan Iğdır’ımıza Müjde! Ak Parti İl Başkanı Ayaz’dan Iğdır’ımıza Müjde! Ak Parti İl Başkanı Ayaz’dan Iğdır’ımıza Müjde!

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası