VALİ/BELEDİYE BAŞKAN V. ENVER ÜNLÜ’NÜN “19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI” MESAJI

Tarih : 2020-05-19 / Kategori : Duyurular

VALİ/BELEDİYE BAŞKAN V.  ENVER ÜNLÜ’NÜN “19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI” MESAJI

    Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkışı, milletimizin makûs talihini değiştiren, tarihi ve stratejik bir girişim olduğu gibi, Cumhuriyet tarihimizin başlangıcı ve aynı zamanda milletimiz ve ülkemiz için, büyük bir geleceğe doğru atılan ilk adımdır.

       Bir ülkenin gençliği, geleceğidir. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olan en büyük zenginliğimiz, umudumuz olan gençlerimizdir. Bugün Türkiye; yarınlarına güvenle bakan, umutları ve hedefleri olan, tarihi parlak, geleceği aydınlık bir ülkedir.

Devletimiz ve milletimiz her zamankinden daha güçlüdür. Bugün gösterdiğimiz çabalar, yapılan çalışmalar geleceğimizin teminatı gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak, onlara daha güçlü daha müreffeh bir ülke bırakmak içindir.

Biliyoruz ki; siz gençler ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız. Nitelikli,  bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeniz için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin de çok çalışıp ileride size verilecek görevleri en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyoruz. Bu toprakları vatan kılan ecdadımızın mirasına sahip çıkacağınıza, gerektiğinde, ecdadımızın üstlendikleri tarihi rolü üstleneceğinize yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve siz değerli Iğdırlı hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

                                                                   

                                                                       Enver ÜNLÜ
                                                                        Vali/Belediye Başkan V.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası