Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde devir teslim töreni yapıldı

Tarih : 2020-05-20 / Kategori : Spor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde devir teslim töreni yapıldı

             Iğdır'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer,  görevi Şerafettin Yiğit’ten devraldı.
 

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev devir teslim töreni yapıldı. 
Şerafettin Yiğit, Personelle helalleşerek şunları kaydetti; Görev sürecim çerçevesinde sizlerle birlikte aynı kurumda bir çok başarılı çalışmaya imza attık. Tüm personellerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Hep beraber başardık. Ve şimdide bir görev değişikliği oldu. görevi Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak ilimize atanan Gökhan Yavaşer’e bıraktık. Yine sizlerden ayrılmıyor. aynı çatı altında çalışmalarımız devam edecektir. Yeni göreve başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak ilimize atanan Gökhan Yavaşer’i huzurlarınızda bir kez daha tebrik ediyorum.”dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer’ise, Değerli müdürümüzle ayrılmıyor yine  aynı çatı altında  hizmet edeceğiz, birlikte bir yol yürüyeceğiz. Görev yaptığı süre içerisindeki hizmetlerinden dolayı da ayrıca Şerafettin Yiğit’e  sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmaların ardından, Eski İl Müdürü Şerafettin Yiğit’e hizmetlerinden dolayı yeni il Müdürü Gökhan Yavaşer çiçek taktim etti.
Karşılıklı çiçek  takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.