Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesinin İl Divan Toplantısı telekonferans sistemiyle gerçekleşti

Tarih : 2020-05-21 / Kategori : Genel Haber

Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesinin İl Divan Toplantısı telekonferans sistemiyle gerçekleşti

           COVİT-19 pandemi sürecinde Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı  Ali YALÇIN’ın iştiraklarıyla Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesinin  İl Divan Toplantısını telekonferans sistemiyle gerçekleştirildi.

         Şube başkanı Erkan ÇİĞDEM,  Yaklaşık 2 saat süren görüşmede Genel başkanımızla eğitim çalışanlarımızın sorunlarını,  ilimizin talep ve beklentilerini  paylaştık."dedi. 

            Genel başkanımız sözleşmeli öğretmenlik uygulamasının kaldırılması gerektiğini, vefa yardım gruplarında yer alarak bu zorlu süreçte risk alıp çalışan vefakar eğitimcilere başarı belgesi verilmesi için girişimde bulunulduğunu belirtterek Iğdır Egitim-Bir-Sen şubesinin pandemi sürecinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayi teşekkürletini iletti. Memur-Sen olarak pandemi sürecinde en ön safta yer alarak hem maddi olarak 2 Milyon TL bağış yapıldığını hem de sendika imkanlarini en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarının hizmetine sundukları belirterek, mübarek ramazan ayının gelmesiyle kumanya yardımı yapılması gerektiğini belirterek 1.500.000 TL (Bir Buçuk Milyon) yardım yapıldığını belirtti. Şube başkanı Erkan ÇİĞDEM, ‘’genel başkanın il divan toplantısına katılımından dolayı kendisine teşekkür ederek,
Iğdır’da teşkilatlandığımız günden bugüne kadar bu teşkilata emek vermiş şube başkanlarımız da il divan toplantımıza katılarak bizleri onure ettiler. 
            Toplantımıza katılan il ve içe yönetimlerimize, işyeri temsilcilerimize,  denetleme ve disiplin kuruluna, kadın komisyonumuza, genç memur sen ekibimize, şube müdürlerimize, okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize ve Şef/Memur ve yardımcı hizmetler sınıfında görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

Foto Galeri
Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesinin İl Divan Toplantısı telekonferans sistemiyle gerçekleşti Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesinin İl Divan Toplantısı telekonferans sistemiyle gerçekleşti

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası