AZERBAYCAN BELÇİKA DOSTLUK CEMİYETİ BAŞKANI AYHAN DEMİRCİ IĞDIR’DA 30 AİLEYE DESTEK OLDU...

Tarih : 2020-05-21 / Kategori : Genel Haber

AZERBAYCAN BELÇİKA DOSTLUK CEMİYETİ BAŞKANI AYHAN DEMİRCİ IĞDIR’DA 30 AİLEYE DESTEK OLDU...

       Türkiye’nin Antalya iline akraba ziyaretine gelen 'Azerbaycan-Belçika dostluk Cemiyeti Başkanı Ayhan Demirci , topladığı ve organize ettiği yardımlar ile Iğdır’da 30 ihtiyaç sahibi aileye destek oldu.
     

       Belçika'nın saygın Sivil Toplum kuruluşlarından olan 'Azerbaycan-Belçika dostluk Cemiyeti Başkanı Ayhan Demirci Antalya’dan sonra Iğdır Azerbaycan evi Derneği başkanı Serdar Ünsal vasıtasıyla  içlerinde öğrencilerinde bulunduğu 30 aileye gıda yardımı ulaştırdı.
               Başkan Ayhan Demirci, ve yeğeni Yunus Can ‘ın  birlikte gönderdiği parayla Iğdır’da gıda paketi hazırlatan Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, 30 gıda paketini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak sevindirdi.
                Başkan Ayhan Demirci, "Kronavirüsten dolayı Belçika'ya dönemeyince, burada eli kolu bağlı oturmamak, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek için kendi akraba, arkadaş ve Ham belediyesi Integrasi gurubu gönüllülerinin desteğiyle bir kampanya başlatarak, ayni yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktayız. Bu yardım kampanyamıza maddi ve manevi katkılarda bulunan tüm can dost arkadaşlarıma Ham belediyesi Integrasi gurubu gönüllülerine çok teşekkür ediyorum. Şu ana kadar Antalya ve Iğdır’da aralarında öğrencilerinde bulunduğu 130 aileye yardım bağışında bulunduk ve bulunmaya da devam ediyoruz" dedi.
         'Azerbaycan-Belçika dostluk Cemiyeti Başkanı Ayhan Demirci,”Iğdır da yardımlarımızı dağıtan Serdar Ünsal’a teşekkür ediyorum.”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası