Vali/Başkan Enver Ünlü Rötuşa Başladı

Tarih : 2020-05-22 / Kategori : Gündem

Vali/Başkan Enver Ünlü Rötuşa Başladı

Iğdır Belediyesine Başkan vekili olarak atanan Iğdır Valisi Enver Ünlü, Belediyenin tüm birimlerini teker teker gezerek yerinde inceleme yaparak eksikleri tespit ediyor, düzeltilmesi için talimatlar veriyor. 
 

Bu güne kadar ilk defa Iğdır Belediyesi Kayyım olarak ifade edilen Başkan vekilliği tarafından yönetiliyor. Başkan vekili olarak atanan Iğdır valisi Enver Ünlü, belediyenin tüm birimlerini tek tek dolaşarak sorumlulardan bilgi alıyor, görüntü kirliliği yapan her ne varsa ortadan kaldırılmasını, nizamlı ve düzenli bir yapı oluşturulması için çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyor. 

Başkan vekili Vali Enver Ünlü yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Belediyemizin Fen İşleri, Hukuk İşleri, İmar, Su Kanalizasyon, Zabıta, Park Bahçe, İtfaiye, Kültür,  İnsan Kaynakları, Mali Hizmetler, Kademe, Araç Parkı kısacası tüm birimlerimizle kaliteden ödün vermeden tüm kadro halkımızın hizmetinde olacağız. Şehrimizin potansiyelini hep birlikte ortaya çıkaracağız. Bir insanın doğumundan ölümüne kadar her anında görev üstlenmesi gereken belediyemizin, bu duygu ve düşünceler doğrultusunda organize olması, halkımıza hizmet etmesi birinci önceliğimiz olacaktır. Muhtarlarımızla bir toplantı yaptık, muhtarlarımızın talepleri elbette ki bizler için önemlidir. El birliği ve devletimizin desteği ile şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak, modern bir şehir görüntüsüne kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışacak, sorunlarımızın giderilmesi, projelerimizin hayata geçmesi için ilgili bakanlıklarımızdan destekler talep edeceğiz. Şehrimizin öncelikli sorunları arasında yer alan Kanalizasyon, İçme Suyu, Şehirlerarası otobüs terminali, kırık dökük olan refüjlerin estetik bir şekilde tamiri, kaldırım işgallerinin giderilmesi, sergilerin gelişi güzel dolaşmasının önlenmesi gibi birçok acil sorunlar öncelik sıralamasına göre çözüme kavuşturulacaktır. İmar konusunda alınan tüm kararlar iptal edilmiştir. Teknik kadrolarımız şehrin estetiği, insanların mağduriyeti veya yapılan usulsüzlükler gözden geçirilerek kanun neyi emretmişse aynısı uygulanacaktır.” Dedi. 

15.05.2020 Cuma günü göreve başlayan Vali/Belediye Başkan Vekili Enver Ünlü, Belediye’de bazı değişiklikler de yapıyor.  Birim müdürlerinin bazılarının yerleri değiştirilirken, dışarıdan geçici görevle müdür ve personel atamaları da yaptığı öğrenildi. 

Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürü ve Özel Kalem Müdürü Yusuf Fidan’ın kurum kasasında 300 bin TL. kayıt dışı para ve iki adet silah bulunması sebebiyle açığa alındığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.