IĞDIR VALİLİĞİ VE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

Tarih : 2020-05-23 / Kategori : Haberler

IĞDIR VALİLİĞİ VE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

Iğdır Valisi Sayın Enver Ünlü, Anayasamızın verdiği yetki ve yasal çerçevede İçişleri Bakanlığınca 15.05.2020 tarihinden itibaren Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir.

Vali/Belediye Başkan Vekili Sn. Enver Ünlü’nün göreve başlamasından sonra belli bir grup tarafından vatandaşlarımızın devletimizle arasındaki gönül bağını koparmaya, ayrımcılık söylentileri yayarak kurumları zan altında bırakmaya yönelik mesnetsiz, maksatlı ve art niyetli açıklama ve yayınlar yapılmaktadır.

Zihniyetlerini çok iyi bildiğimiz bu kişi ve gruplar geçmişte yaptıkları bu siyasi ve etnik ayrımların şimdi de yapılacağı yönünde niyet okuma çabasındadırlar. Ancak bilinmelidir ki kanunlar önünde ve nazarımızda bütün vatandaşlarımız eşittir ve hepsi bizim için çok kıymetlidir.

Konu ile ilgili olarak Belediyemizde çalışan her personelimizin etnik kökenine, inançlarına ve aile bağlarına son derece saygılı olduğumuz bilinmelidir.

İddia edildiği gibi hiçbir personelimize etnik kökeninden dolayı ayrım yapılmamakta ve personellerimiz sadece görev tanımlarına uygun olarak asli görev yerlerinde çalıştırılmaktadır.

Vatandaşlarımızı kutuplaştırmaya yönelik bu tür asılsız haber ve beyanlara itibar edilmemesi hususu;

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.