ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE AK PARTİ İL BAŞKANINDAN BAYRAM ZİYARETİ

Tarih : 2020-05-23 / Kategori : Genel Haber

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE AK PARTİ İL BAŞKANINDAN BAYRAM ZİYARETİ

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, İl, İlçe ve Belde teşkilatları ile birlikte, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını seve seve veren şehitlerimizin aileleri ile vatan uğruna gazilik makamına erişen kahramanlarımızı evlerinde ziyaret ederek bayramlaştı. 

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal ayaz yaptığı açıklamada şöyle dedi: 

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

Vatanı ve milleti uğruna fedakarlıkların en büyüğünü yapan aziz şehitlerimizin aileleri, milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Memleketimizin her karış toprağının bedelini canlarıyla ödeyen ve bu toprakları bizlere vatan yapan Aziz şehitlerimizin hakkını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. 

AK Parti ailesi olarak Ramazan Bayramı dolayısıyla vatan uğruna canlarını feda eden Aziz şehitlerimizin kabristanı ile şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ettik.
Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımızla kutluyoruz.

 

Foto Galeri
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE AK PARTİ İL BAŞKANINDAN BAYRAM ZİYARETİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE AK PARTİ İL BAŞKANINDAN BAYRAM ZİYARETİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE AK PARTİ İL BAŞKANINDAN BAYRAM ZİYARETİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE AK PARTİ İL BAŞKANINDAN BAYRAM ZİYARETİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.