Vali/Belediye Başkan V. Enver Ünlü’nün Bayram Ziyaretleri

Tarih : 2020-05-25 / Kategori : Genel Haber

Vali/Belediye Başkan V. Enver Ünlü’nün Bayram Ziyaretleri

Vali/Belediye Başkan V. Enver Ünlü, Ramazan Bayramı dolayısıyla beraberindekiler ile Bayram günü bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek sosyal mesafe kurallarına uyularak bayramlaştı.

Ramazan bayramı münasebetiyle ilk olarak şehir merkezinde bulunan Asri Mezarlığını ziyaret eden Vali/Belediye Başkan V. Ünlü, burada Şehit mezarlarını ziyaret ederek Fatiha okudu. Ardından Şehit Türkler Anıtı’nı ziyaret ederek karanfil bıraktı. Anıtta Aziz Şehitlerimizin ruhuna dua okundu.

Hastane ve Polis merkezlerini ziyaret eden Vali/Başkan Ünlü, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Gece gündüz demeden çalışan, hem Korona ile mücadelede, hem bayram güvenliği ve hem de asayişi sağlamak için mesai yapan Polis teşkilatını ziyaret ederek görev başında bayramlarını kutladı.

Koronavirüs sebebiyle 4 gün sokağa çıkma yasağının uygulandığı ülke genelinde, iki aydır evden dışarı çıkamayan 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın sokağa çıkmasına izin verilmesi sebebiyle güneşlenen vatandaşlarla bayramlaşan Vali/Başkan Ünlü: “Bayramınız mübarek olsun, inşallah sizlerin bu duyarlılığı sayesinde bu belayı tez zamanda bertaraf edeceğiz. Kurallara uyduğunuz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Mehmet Çavuş anıt mezarını da ziyaret eden Ünlü, burada Askerler ile bayramlaştı.  

Bayram ziyaretleri belediye çalışanları ile devam etti. Geceden başlayan fırtına ve yağmurdan dolayı mağdur olan vatandaşlara yardıma koşulurken, cadde ve sokaklarda yaşanan su birikintileri vidanjörle çekildi.  

Halkın fırtınaya karşı tedbirli olması gerektiği yazılı olarak açıklandı.

Foto Galeri
Vali/Belediye Başkan V. Enver Ünlü’nün Bayram Ziyaretleri Vali/Belediye Başkan V. Enver Ünlü’nün Bayram Ziyaretleri Vali/Belediye Başkan V. Enver Ünlü’nün Bayram Ziyaretleri Vali/Belediye Başkan V. Enver Ünlü’nün Bayram Ziyaretleri

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası