Muhteşem Proje Hayata Geçiyor

Tarih : 2020-05-28 / Kategori : Gündem

Muhteşem Proje Hayata Geçiyor

Yıllardır hep arzulanan ve bir türlü hayata geçirilemeyen proje nihayet hayata geçiriliyor.

Iğdır şehir merkezi aşırı yoğunluk sebebiyle tamamen boğulduğundan, Belediye binası ile Merkez Karakol amirliğinin meydandan kaldırılacağı düşünülüyordu. Ancak bu proje sadece düşünceden ibaret olduğundan bir türlü hayata geçirilemiyordu.  

Haydar Aliyev Parkı’nın yenilenmesi ile ilgili alınan karar doğrultusunda başlatılan çalışma belli bir seviyeye getirildi. Ancak, Vali/Belediye Başkan V. Enver Ünlü bu projeye bir yenilik daha getirerek hem Belediye binasını ve hem de Merkez Şehit Bülent Aydın Polis Merkezi Amirliğini kaldırma kararı alarak, Amirliğin taşınacağı eski MİT binasında tadilatı başlattı.

Iğdır Valisi/Belediye Başkan V. Enver Ünlü konuyla ilgili yaptığı açıklamada:  “Şehit Bülent Aydın Polis Merkezi Amirliği’nin taşınması planlanan eski Rehberlik ve Araştırma Merkezi (eski MİT) hizmet binasında devam eden tadilat, bakım ve onarım çalışmaları bittikten sonra Polis Merkez Amirliği buraya taşınacaktır. Bu işlemi hızlı bir şekilde tamamlayıp her şehirde olduğu gibi Iğdır’ımızın da büyük bir meydana kavuşmasını sağlayacağız. Haydar Aliyev parkı yapılmaya başlandığında da bir bütünlük içerisinde güzel bir meydan ortaya çıkacaktır.” Dedi.

Foto Galeri
Muhteşem Proje Hayata Geçiyor

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.