Iğdır’ın Her Sorununa Koşarak Gidiyor

Tarih : 2020-06-02 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’ın Her Sorununa Koşarak Gidiyor

              Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Türkiye’de bulunan bütün Iğdırlıların sorununa yetişmeye çalıştığı gibi, Iğdır’ın yatırım taleplerini de bakanlıklarda takip ederek çözüme kavuşturuyor.

Ünlendi barajı, Iğdır İçme suyu projesi, Hakveyis Kum ocağı Millet Bahçesi Projesi, 25 Yataklı Tuzluca Devlet Hastanesi Projesi, Tuzluca Barajı Projesi, Aralık ilçesi Trafo merkezi projesi, Kars Iğdır Nahçivan Demiryolu projesi, Iğdır Çevre Yolu Projesi, Milli Eğitim okullarının yatırım projeleri, Tarım Bakanlığına Et Süt Kurumunun Iğdır’a açılması için girişimde bulunulması,  TKDK İPART bünyesinde kırsal kalkınma programına dahil edilmesi, Iğdır Tarım ve Hayvancılığının desteklenmesi, Iğdır Üniversitesinin talepleri, Sağlık Fakültesi ve Tuzluca’da Tuz Terapi merkezinin kurulması, Iğdır Devlet Su İşlerinin araç gerek sorunun giderilmesi, Iğdır Devlet Hastanesi Anjio merkezinin kurulması ve cihazlarının temini, Ulaştırma bakanlığına PTT başmüdürlüğünü binasının yenilenmesi talebi ve bunlara benze onlarca talebi ilgili bakanlıklardan yazılı olarak talep etmiş, bire bir görüşmeler yaparak sonuçlanmasını sağlamaya çalıştığı görülmektedir.
 
Bizlerin yüzeysel olarak takip edebildiği bu yatırımlar ve halkımızın bireysel ve toplumsal sorunlarının çözüme kavuşması için yüksek bir tempo ile çalışan Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım telefonla yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Ben Iğdır halkının teveccühü ile Iğdır’dan Milletvekili seçildiğimde de ülkemizin her bir köşesinde sorunu olan hemşerilerimize yetişmeye çalıştım. Şimdi İstanbul Milletvekiliyim yine aynı şekilde hemşerilerimizin bireysel ve toplumsal sorunlarına yetişmeye çalışıyorum. Iğdır ana yurdumuz, baba ocağımızdır. Kaldı ki Ak Parti’nin çalışma prensibi seçilen Milletvekilleri Ülkemizin tamamına hizmet etmekle mükelleftirler. Bizler halkımızın sorunları, ülkemizin kalkınması için gece gündüz çalışmaktayız. Iğdır ilimizin yatırım projeleri bana iletildiğinde anında hem resmi yazışmalar ve hem de bizzat ilgili bakanlıklarla yaptığımız görüşmeler ile dile getirilmekte ve takip edilmektedir. Ben sizin de aracılığınız ile taleplerimize büyük bir özveri ile yaklaşan tüm bakanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah takip etmekte olduğumuz projelerimiz hayata geçtikçe sizlerle paylaşacak, kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlayacağız. Hemşerilerimden isteğim birlik ve beraberlik içerisinde olmalarıdır. Bu süreçte devletimizin imkanları ile şehrimizin gelişip güzelleşmesi ve kalkınmasıdır.” Dedi.
 
Iğdır’ın yakinen tanıdığı ve Iğdır’ın bireysel ve toplumsal sorunlarını adım adım takip eden Milletvekili Şamil Ayrım’ın Danışman Cem Ayrım’ın da emeklerini göz ardı etmemeliyiz.
 
Milletvekili Şamil Ayrım ve Danışmanı Cem Ayrım’a Iğdır’ımıza yaptıkları  özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz. 

Foto Galeri
Iğdır’ın Her Sorununa Koşarak Gidiyor Iğdır’ın Her Sorununa Koşarak Gidiyor Iğdır’ın Her Sorununa Koşarak Gidiyor

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.