BEYAZ ELDİVENLER PROJESİ DEVAM EDİYOR

Tarih : 2020-06-03 / Kategori : Genel Haber

BEYAZ ELDİVENLER PROJESİ DEVAM EDİYOR

             Iğdır Şehit Er Aytekin Arslan ilkokulu 4-A sınıfı öğrencilerinin aylar önce başlattığı  beyaz eldiven projesi için devam ediyor.
                   

Sınıf öğretmeni Özkan Oğan, tarafından Iğdır’da yürütülen proje Kapsamında   İl Kültür Ve Turizm Müdürü Nebi Işık ziyaret edilip projenin tanıtımını yapıldı.
         Özkan Oğan,”  Projemizle öncelikli olarak öğrencilere kişisel temizlikleri ve çevre temizliği konularında küçük yaşlardan itibaren aile ve okul desteği ile farkındalık ve bilinç kazandırmak amaçlanmaktadır.Öğrencilere temizlikle ilgili verilecek uygulamalı eğitimler(seminer,etkinlikler,broşürler,afişler) ile bilgi düzeylerini yükseltmek bunu bütün yaşantısına uyarlamasını sağlamak amacıyla tüm okul personeli(öğrenci,öğretmen,veli) sürece dahil ettik. Her sınıf düzeyinden 2 tane ''Temizlik Elçisi'' öğrenci ve veli seçerek  seçilen öğrenci ve velilere sorumluluk verdik.. Covid 19 pandemi sürecinde de boş durmadık temizlik ve hijyenin önemini belirten "beyaz eldivenler " projemizi her alanda tanıtmaya çalıştık. .’dedi
                Oğan,” Beyaz eldivenler projesin 10 ilden 10 okul birleşip başvurduk e twining ulusal bir sistem o da kabul etti .7 aydır uyguluyoruz.velileri katıyoruz.başarı ile sonuçlanmak üzere Avrupa dan da okullar katılıyor. Amacımız tüm okullara yaymak .Çünkü bu Covid 19 pandemi sürecinde temizlik ve hijyenin önemini daha çok anlamış olduk.”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası