Durmak Yok Yola Devam

Tarih : 2020-06-03 / Kategori : Genel Haber

Durmak Yok Yola Devam

Iğdır Valisi/Belediye Başkan V. Enver Ünlü, belediye başkanlığına vekâlet etmeye başladığı ilk günden itibaren büyük projeler açıklamanın yanı sıra şehrin estetik ve sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarını da hızlandırdı. 

Belediyenin yaptığı çalışmaları sosyal medya üzerinden duyuran Iğdır Valisi/Belediye Başkan V. Enver Ünlü yaptığı paylaşımlarında: “Solmuş ve yıpranmış olan yaya geçiş çizgilerini yenileyerek, Trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yollarımızda ki geçit çizgilerini ve yaya ikonlarını yeniledi. 

Yepyeni bir ''sosyal yaşam alanını'' Iğdır'ımıza kazandırıyoruz.

Projemizde yer alan beceri atölyeleri, hobi odaları ve eğitici, geliştirici aktivite alanlarıyla çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarıp, kabiliyetlerini artırmaya çalışacağız. 

SERKA ile birlikte yürüttüğümüz '' Benim Dünyam'' projesi kapsamında evlatlarımızın keyif alarak vakit geçirebileceği sosyal yaşam alanının yapı çalışmalarını yerinde inceledik.

Şehrimizin her noktasını sizlere yakışacak şekilde pırıl pırıl yapmaya özen gösteriyor, genel temizlik çalışmalarımıza ara vermiyoruz.

Hayvan pazarında ki mikrop ve virüsleri mahvettik. Pirüpak oldu her taraf. 

Ekip huzurumuzu en üst seviyede tutuyoruz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla eğitimlerimize ağırlık veriyor, kişisel gelişimimizi, kazanımlarımızı ve bir kat daha perçinlemeyi hedefliyoruz.” Şeklinde paylaşımlar yaptı. 

Sosyal medyadan yapılan paylaşımları da takip eden Vali/Belediye Başkan V. Enver Ünlü, sosyal medya üzerinden yapılan talepleri de değerlendirerek vatandaşın sorununa çözüm bulmaya çalışıyor. 

Hem Valilik ve hem de Belediye başkanlığı yapan Enver Ünlü Iğdır Belediyesine Başkan Vekili olarak atandığı günden itibaren, İmar, Fen, Su Kanalizasyon, Muhasebe, Özel Kalem müdürlüklerinde değişiklik yapmış, bazı kurumların il müdürü ve şube müdürlerini bu birimlerde görevlendirmiştir. 

Iğdır’ın yerleşim alanı oldukça geniştir. Şehir plancılarının tabiriyle böyle bir alanda bir milyon insan çok rahat yaşayabilir. Haliyle Belediye hizmetleri geniş alanda ister istemez biraz zor olur. Ancak her şeye rağmen hizmetlerin aksamadan yürütülmesi, yatırımların devlet desteği ile yerine getirilmesi Iğdır açısından son derece önemlidir. 

Açıklanan büyük projelerin alt yapısı hızlı bir şekilde oluşturuluyor. Kış girmeden Iğdır İnşaat alanına dönebilir. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası