Iğdır Üniversitesi Altyapısı Online Eğitim Alan Tüm Üniversite Öğrencilerinin Hizmetine Sunuldu

Tarih : 2020-06-04 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi Altyapısı Online Eğitim Alan Tüm Üniversite Öğrencilerinin Hizmetine Sunuldu

  Iğdır Üniversitesi, Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde online eğitim alan ve sınav döneminde bulunan Iğdır Üniversitesi öğrencileri ile Iğdır’da ikamet eden diğer üniversite öğrencilerine teknolojik altyapısını sundu.
 

Iğdır Üniversitesi; teknolojik imkanlarını, bilgisayar ve internet altyapısını online eğitim alan üniversite öğrencilerinin hizmetine sundu. 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle tüm Iğdır Üniversitesi öğrencileri ve Iğdır’da ikamet eden diğer üniversite öğrencileri, Iğdır Üniversitesi kütüphane ve bilgisayar laboratuvarlarından faydalanabilecek. Tüm öğrencilerin, online eğitime ve online yapılacak olan sınavlara sorunsuz bir şekilde katılımının amaçlandığı uygulamayla yeterli teknik imkanlara sahip olmayan öğrenciler için eğitimde fırsat eşitliği de sağlanacak.
Sosyal mesafeye dikkat edilecek
Iğdır Üniversitesi imkanlarını Üniversitemiz öğrencileri ile Iğdırlı üniversite öğrencilerine sunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Üniversite yetkilileri, kütüphane ve laboratuvarların kullanımında sosyal mesafeye azami dikkat edilerek Covid-19 salgınıyla mücadeleye de devam edileceğini bildirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası