ALİYEV’DEN KARARLILIK MESAJI

Tarih : 2020-06-13 / Kategori : Gündem

ALİYEV’DEN KARARLILIK MESAJI

Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ Bölgesi yaklaşık 29 yıldır işgal altında. Azerbaycan Karabağ’ın özgürlüğü için sürekli diplomasi uyguladı. Savaş çıkmasın insanlar ölmesin ve Karabağ özgür olsun istedi.

İnsanlıktan nasibini almayan Ermeniler, Azerbaycan’ın bu tutumunu sürekli görmezden geldiler, kulak ardı ettiler.

Bir ülke toprağı işgal altındayken başı dik duramaz. Ya ölür yok olur, ya da neye mal olursa olsun toprağını geri alır.  

Artık bıçak kemiğe dayandı. Laftan anlamayan Ermenilere, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev diplomasi dilini bir tarafa bırakarak net ifadelerle sosyal medyada şöyle dedi: “İşgal altındaki bütün arazilerimiz kısa sürede geri alınacak ve orada hayat başlayacaktır. Karabağ’da Azerbaycan bayrağı dalgalanacaktır.” Dedi.  

Her fotoğrafın bir beden dili vardır. Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev kollarını kenetleyerek kararlı olduğunu göstermiş, yumruğunu sıkarakta gereğinin yapılacağı mesajını vermiştir.  

İnsanlıktan nasibini almamış olan ve varlığını Türk düşmanlığı üzerine kuran, her fırsatta kalleşçe arkadan vuran Ermeniler, bu güne kadar diplomasi dilinden hiç anlamadılar. Onların anlayacağı dilinden cevap vermeli, Sayın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in de dediği gibi gereği yapılmalı Karabağ geri alınarak Azerbaycan Bayrağı Karabağ’da dalgalanmalıdır.

Cabbar Şıktaş

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası