Başkanlardan Karakoyunlu ve Yeşil Iğdır Ziyareti

Tarih : 2020-06-18 / Kategori : Siyaset

Başkanlardan Karakoyunlu ve Yeşil Iğdır Ziyareti

Tuzluca İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan ve Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.  

Tuzluca ve Iğdır’da belediyecilik adına halkın taleplerini karşılayan, beldelerine hizmet eden Türkan ve Coşar bir süre sohbet etti ve çekilen canlı yayınla alakalı yorum yaptılar.

Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan’ın sosyal medya hesabı facebook’da yaptığı tanıtım yayınları ile iyi bir izleyici kitlesi oluşturduğundan ötürü teklifimiz üzerine Karakoyunlu ilçesini tanıtmak ve “Sıladan Gurbete” ismi ile bir canlı yayan yapmak üzere yola çıktık.  Melekli yolunda, Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar bir süre önce kişi veya kişilerin yol üzerinde bulunan “Yiğitler Diyarı Melekli” levhasını kırmalarından ötürü tamir ettirmesine denk geldik ve birlikte Karakoyunlu ilçesine gittik.

Karakoyunlu ilçesinde tanıtım amaçlı bir canlı yayın yapıldı. İlçe halkının hoşgörüyle karşılanan Başkanlar vatandaşla hasbihal ettiler.

Canlı yayın dönüşü gazetemizde ağırladığımız başkanlar ilgiye teşekkür ederek ayrıldılar.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası