Güner ve Gündüz’den Nezaket Ziyareti

Tarih : 2020-06-20 / Kategori : Siyaset

Güner ve Gündüz’den Nezaket Ziyareti

Iğdır siyasi tarihine damgasını vuran  yıllarca İl Genel Meclis Üyeliği ve ardından iki dönem Milletvekili seçilen Ali Güner ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı  Abbas Gündüz, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi genel yayın yönetmeni ve aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanan ülkemiz ve uluslararası alanda çok ciddi bir yapılanma  gerçekleştiren Küresel Gazeteciler Konseyi  (KGK)  Iğdır İl Temsilciliğine Cabbar Şıktaş’ın atanması münasebetiyle Iğdır’da olmadığı için hayırlı olsun ziyaretine gelemediğini belirten Ali Güner, “bu vesile ile yeni görevinizde başarı diliyorum, Yeşil Iğdır gazetesi Şıktaş ailesinden ziyade tüm Iğdır halkınındır. 65 yıl dile kolaydır. Iğdır’ımızın her döneminde var olmuş bir gazetedir.  Milletvekili olduğum dönemlerde de sürekli gelip istişare etmişimdir. Şehrimize katkılarını inkâr edemeyiz.” dedi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Terör Gazisi Abbas Gündüz’de yaptığı açıklamada: “Iğdır’ın sorunlarını kamuoyuna duyuran, hoşgörüsünden hiçbir zaman taviz vermeyen Cabbar beyi tebrik ediyoruz. Ankara’dan sürekli takip etmekte ve gurur duymaktayız.  Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin asırlarca hizmet etmesini temenni ediyoruz.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası