PANDEMİ SÜRECİNDE DOLAYI ÖĞRENCİLERİNİN KARNESİNİ EVLERİNE GÖTÜRDÜ

Tarih : 2020-06-22 / Kategori : Eğitim

PANDEMİ SÜRECİNDE DOLAYI  ÖĞRENCİLERİNİN KARNESİNİ EVLERİNE GÖTÜRDÜ

            Melekli Şehit Er Aytekin Arslan ilkokulu 4/A sınıfı öğretmeni Özkan Oğan; dünya da yaşanan covid19 salgın hastalık nedeniyle okula gelemeyen öğrencilerini mutlu etmek için karnelerini ve özel hazırladığı mezuniyet belgelerini evlerine kadar götürerek verdi.
           

         Öğrencilerine sosyal mesafeyi koruyarak maske takarak karne veren öğretmen Özkan Oğan, onlara da bir sürpriz yaprak kep ve cübbe giydirdi.
          Melekli Şehit Er Aytekin Arslan ilkokulu 4/A sınıfı öğretmeni Özkan Oğan; “Dünya da yaşanan covid19 salgın hastalık  sürecinde çocuklarımız karne alamadı. Bende öğrencilerim mutlu olsun diye  bu buruk mezuniyet döneminde öğrencilerin evlerini ziyaret ederek maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak onlara mezuniyet belgesi ve kep ,cübbe hediye ederek son kez gönüllerini aldım .”dedi.
          Öğrenciler bu durumdan çok memnun ve mutlu oldular.Öğrenciler,”Bu hastalık sürecinde öğretmenimizin yapmış olduğu bu sürpriz adeta ilaç gibi geldi,çok mutluyuz. Ayrıca Özkan Oğan öğrencilerin karne kılıflarını fıstık çuvallarını kullanarak geri dönüşümden yaptı.”dediler.
       Velilerde “Özkan öğretmenimize teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı iyi yetiştirdi. 
Onlara son yıllarında karne sevinci yaşattı. Hazırladığı küçük sürprizleri ve şekerleri öğrencilere kendi evlerinde hediye etti.Bu etkinlikle öğrenciler derslerine daha çok çalışacaklarını daha çok kitap okuyacaklarını söylediler.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası