Haydi Bismillah

Tarih : 2020-06-27 / Kategori : Gündem

Haydi Bismillah

Doğunun Çukurova’sı ve aynı zamanda üç ülkeye sınır olan ilimiz Iğdır’ın şalak kaysısının hasadı Melekli Beldesi Belediye Başkanı Eray Coşar’ın düzenlediği törenle ve Vali/Belediye Başkan V. Hüseyin Engin Sarıibrahim’in katılımıyla başladı.

Vali/Belediye Başkan V. Hüseyin Engin Sarıibrahim, beraberindeki kurum amirleri ile birlikte kayısı bahçelerinde üreticilerimizi hasat zamanında yalnız bırakmayarak üreticilerimizin yanlarında oldu. Hep birlikte dualarla başlayan kayısı hasadında çiftçilerimizle birlikte kayısı toplayan Sarıibrahim, yeni hasat döneminin çiftçilerimize ve tüm emekçilerimize hayırlı ve bereketli olmasını dileyerek bol kazanç temennisinde bulundu.

Iğdır’ın Melekli Beldesinde düzenlenen hasat töreninde, Belde Başkanı Eray Coşar ve Tarım İl Müdürü ve Özkan Yolcu sofralık tabir edilen Şalak kayısı hakkında Vali/Başkan Sarıibrahim’e bilgi verdiler.

Kayısı toplayıcıları ile birlikte kayısı toplayan Vali/Başkan Sarıibramih: “Allah’ın izniyle bereketli bir sezon olur. Dünya’da bu aromada ikinci bir kayısı bulmak mümkün değildir. Sofralık tabir edilen Şalak kayısı hasadı inşallah çiftçimizin yüzünü güldürür.” Dedi.

Foto Galeri
Haydi Bismillah Haydi Bismillah Haydi Bismillah

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.