Kovid-19’la Kapanan Uçak Seferi Henüz Açılmadı

Tarih : 2020-07-02 / Kategori : Gündem

Kovid-19’la Kapanan Uçak Seferi Henüz Açılmadı

Koronavirüs sebebiyle şehirlerarası seyahatler kısıtlanınca uçak seferleri de askıya alınmıştı. Ülke genelinde normalleşme başlatılmış, ancak uçak seferleri normalleşmemiştir.  

Tüm dünyada hayatı olumsuz etkileyen Koronavirüs salgını sebebiyle her ülke kendine göre bir takım tedbirler almış ve hastalığın yayılmasını önlemiştir. Bu kapsamda şehirlerarası seyahatin kısıtlandığı ülkemizde uzun süre her kes bulunduğu ilde kalmıştı.

Kademeli olarak normalleşmenin başlaması, insanların seyahat etmesi, ülke ekonomisini  az olsa canlandırdı. Ancak sahipsiz Iğdır, yine sahipsiz kaldı.

Daha önce Sahiba Gökçen, İstanbul Havalimanı ve Ankara seferleri ile hizmet veren Türk Hava Yolları, bu seferlerini teke indirerek Sabiha ile Esenboğa seferlerini durdurdu. Yani Iğdır’dan İstanbul dışında başka bir ile gidecek olsak mutlaka bağlantılı gitmek durumundayız.

Siyasilerin devreye girerek Ankara ve Sabiha Gökçen seferlerini de başlatması gerekmektedir.

Iğdır Havalimanı açıldığı günden itibaren halkın genel şikayeti uçak fiyatlarının yüksek oluşudur. Bu durum Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dahi iletildi. Sayın Erdoğan’da düzenleme yapılması talimatı verdi. Ancak hiçbir düzenleme yapılmadı ve fiyatlar ülkenin en pahalı sefer fiyatı olarak devam etti.

Yetkililerden ricamız Iğdır’ı mağdur etmesinler. Hem Ankara ve Sabiha Gökçen uçak seferlerini açsınlar, hem de uçak fiyatlarını minimize etsinler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası