BAŞKAN AYAZ,”IĞDIR’A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Tarih : 2020-07-07 / Kategori : Siyaset

BAŞKAN AYAZ,”IĞDIR’A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

              Iğdır Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal  Ayaz, Iğdır da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları cevaplandırdı.
 

           İl başkanlığı makamında basın mensuplarıyla sohbet eden başkan Ayaz,”Sizler halkın sesisiniz. Sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Dinleyeceğiz. Bizim bilmediğimiz sıkıntıları sizlerden dinleyerek çözüm bulacağız. Bizler il başkanlığı olarak gönül kapımız sizlere açıyoruz. Sizlerde gönül kapınız bizlere açınız. Iğdır’ın sorunlarını el birliği içinde çözelim”dedi.

         Sorulan çeşitli soruları cevaplayan başkan Ayaz,”Iğdır Ankara uçak seferi için ulaştırma bakanlığı ile görüştük bir an önce başlatılması için görüşmelerimiz sürüyor. Yakında çözüleceğini düşünüyorum. Bizim dönemimizde hiçbir müdür keyfi ve sebepsiz  olarak alınmayacaktır. Alınmışsada mutlaka bir nedeni olacaktır. Bir yerde usulsüzlük yolsuzluk beceriksizlik varsa sorumluda kurum müdürüyse “yaptıkları yanına kar kalmamalıdır. ”Devletin bütün birimleri ile koordineli olarak çalışıyoruz. Devletimiz kimin ne yaptığını iyi biliyor. Doğru, namuslu, çalışkan kişilerle işimiz yoktur. Görevini yapmayan, suistimal eden oturduğu koltuğun hakkını vermeyen, adaletli davranmayan vatandaşa yukarıdan bakan kişinin de görevde olmasına müsaade etmeyiz. Iğdır’a vatandaşa hizmet lazım.”şeklinde konuştu.

       Oy kaygısıyla kimsenin yanında yer almayacağız. Biz insanların kalbini kazanacağız. Iğdırlı'yı kucaklayacağız. Partimizin başarısı maalesef ilimizde sürekli olamamıştır.  Iğdır’a gelen hizmetlerin tamamını Ak Parti iktidarı sağlamıştır.  Biz daha çok hizmet yaparak halkın bütün seçmenlerin kalbine gireceğiz.”dedi.
 

     Yakında yeni yönetimin açıklanacağını belirten Ali Kemal Ayaz,”40 asil 20 yedek yönetimimizle bütün Iğdır halkını kucaklayacak çalışma içine gireceğiz. Mahalle toplantılarımız olacak gitmedik mahalle, köy görüşmedik insan bırakmayacağız. Partimizin Iğdır’a yaptıkları hizmeti en ince ayrıntısına kadar anlatacak vatandaşın beklentisini dinleyecek gereği neyse yapacağız. Hedefimiz İlimizde Ak Partiyi hak ettiği yere getirmektir. Iğdırlı da hizmet nerden geliyorsa orada olmalıdır. Muhalefette olmak Iğdır'a bir şey kazandırmaz kayıp ettirir.”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.