İL BAŞKANI AYAZ’DAN BİRLİK MESAJI

Tarih : 2020-07-08 / Kategori : Siyaset

İL BAŞKANI AYAZ’DAN BİRLİK MESAJI

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’la uzun zamandır sohbet edememiştik, dün yerel ve yaygın basın temsilcileri ile bir araya gelerek hem tanışma hem de genel bir durum değerlendirmesi yapılmıştı. 

Dün misafirlerim olduğundan dolayı toplantıya muhabirimiz gitmiş ancak ben gidememiştim. 

Bugün öğlenden sonra Ak parti İl Başkanlığına ziyarete gittim.  İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Merkez İlçe Başkanı Güven Demirel, Başkan Yardımcısı Berrin Anuk ve partide bulunanlar hoş bir şekilde karşıladılar. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. 

İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ile Iğdır gündemiyle alakalı değerlendirme yaptık ve Başkan Ayaz şöyle dedi: “Göreve geldikten kısa bir süre sonra Korona Virüs pandemisiyle mücadeleye başlandı. Aylarca yasaklar sebebiyle herkes gibi bizler de bir yere kıpırdayamadık. Partide görevimizin başında bulunarak halkımızla sosyal mesafeyi korumak şartıyla görüşmelerimiz oldu. Elbette zorlu bir süreci ülke olarak alnımızın akıyla ve başarıyla geçirdik… Ama tedbiri elden bırakmamak, kurallara riayet etmemiz şarttır. Bilindiği üzere Iğdır’ımız 18 yıllık Ak Parti hükümeti döneminde çok büyük yatırımlar almıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Iğdır’ımıza ne vadetmişse hepsini fazlasıyla yapmıştır. Havalimanı, doğalgaz, hastane, üniversite, geniş yollar, okullar, demiryolu, çevre yolu, Ünlendi Barajı gibi onlarca yatırımla Iğdır’ımız buluşmuştur. Ben çok iyi hatırlıyorum sizler yıllarca gazetenizde Ziraat Fakültesi kurulsun istemiştiniz. Ak Parti üniversite kurdu. Hava kirliliği bizi öldürüyor demiştiniz doğalgaz geldi, hava limanı hayalimizi süslüyordu kuruldu. Yani tarafsız baktığımızda Iğdır’ımıza birçok yatırım gelmiştir. Ama biz yeterli görmüyoruz. Biz şehrimizin modern bir şehir olmasını istiyoruz. Biz her mahallede spor sahası, park, bahçe istiyoruz. Altyapısı tamamlanmış, üst yapısı modern bir şekilde süslenmiş bir Iğdır’da yaşamak istiyoruz. Burası Doğunun en doğusu, burada hepimiz kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşayarak ve güç birliği oluşturarak şehrimizin kalkınmasına katkıda bulunabiliriz. Elbette her siyasi partinin kendisi kazanmak ister. Ancak biz Cumhur İttifakıyız. Cumhur İttifakına gölge düşürecek hiçbir davranış içinde yer almayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara da asla geçit vermeyiz. Biliyorsunuz Ak Parti ve MHP Cumhur İttifakı olarak genel ve yerel seçimlere gitmişlerdir. Her iki seçimde de rakiplerini kıskandıracak bir birlik ve beraberlik göstermişlerdir. Bu birlik ve beraberliği asla bozdurmayacağız. Şimdi Iğdır’a yatırım yapmalı, insanlarımızın taleplerini çözmeli, sorunlarını gidermeliyiz. Zamanımızın büyük bir bölümünü bu işlere harcıyoruz. Bu sebepten ötürü çok çalışmalı ve asla pes etmemeliyiz. Bilindiği üzere Partimiz yeni bir sürece giriyor. Bugün yarın yeni yönetim kurulu listemizi açıklayacak ve hızlı bir çalışma içerisine gireceğiz. Kapımız, gönlümüz herkese açıktır. Biz siyaset yapıyoruz. Biz ne yargının işine karışırız ne de bürokrasinin. Biz sadece bürokrasinin daha iyi hizmet vermesi için Ankara’da bakanlıklarda projelerini takip eder, ilgili Bakanlarımıza iletiriz. Bunun dışında yapılan spekülasyonlar tamamen asılsızdır. Ama Allah’ın izniyle çok güzel yatırımlara imza atacak, çok güzel hizmetleri Iğdır’ımızla buluşturacağız.” Dedi. 

Başkan Ali Kemal Ayaz’a yaptığı açıklamalardan ötürü teşekkür eder, yeni yönetimiyle birlikte iyi çalışmalar dileriz.  

Cabbar Şıktaş 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.