Iğdır Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Kızılkurt’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Tarih : 2020-07-10 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Kızılkurt’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

          Iğdır Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Kızılkurt’un görevine başlamasının ardından, Iğdır’daki kamu kurum amirlerinden, yerel yetkililerden ve yerel basından yapılan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
 

           Iğdır Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Kızılkurt, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen Halfeli Eski Belediye Başkanı Reşat Başkara, Yeşil Iğdır Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cabbar Şıktaş ve beraberlerindeki heyeti makamında ağırladı. 
             Başkan Başkara ve Cabbar Şıktaş’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Genel Sekreter Ahmet Kızılkurt, Üniversitemizin bölgenin ileri gelenleri ve yerel basınla iş birliğine her daim ihtimam gösterdiğini belirtti.
             “Iğdır’a katkı sunan proje ve faaliyetlerin devamından eminiz”
                Başkan Başkara Genel Sekreter Kızılkurt’a misafirperverliği için teşekkür ederek, Iğdır Üniversitesinin Iğdır’a katkı sunan proje ve faaliyetlerinin Genel Sekreter Ahmet Kızılkurt’un idaresinde de kesintisiz olarak devam edeceğinden emin olduğunu belirtti. Yeşil Iğdır Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cabbar Şıktaş da yerel basın kuruluşları olarak, Iğdır Üniversitesi faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade etti. Başkan Başkara ve Cabbar Şıktaş, Genel Sekreter Ahmet Kızılkurt’a görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.
Başkan Başkara ve Cabbar Şıktaş’ın hayırlı olsun ziyareti, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.