IĞDIR AZERBAYCAN EVİ DERNEĞİNDEN IĞDIR VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN ENGİN SARIİBRAHİM’E ZİYARET

Tarih : 2020-07-11 / Kategori : Kültür & Sanat

IĞDIR AZERBAYCAN EVİ DERNEĞİNDEN  IĞDIR VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN ENGİN SARIİBRAHİM’E ZİYARET

              Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve   Iğdır  Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri, Eczacılar odası başkanı Nazım Karadağ, İş adamı Erhan Yaycılı  Iğdır  Iğdır Valisi ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim’i makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileğinde bulundular hem de çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiler.
             

 Yaptıkları çalışmaları  vali Sarıibrahim’e  anlatan Dernek başkanı Serdar  Ünsal,derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve  Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya
basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyor. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz.Ermeniler İşgal ettikleri topraklardan çekilmedikçe sınır kapılarının açılmasını istemiyoruz. Bu konudaki tavrımız kesindir. Azerbaycan’ın bu konudaki tezini destekliyoruz. Nisan  aylarında  Tuzluca’ya bağlı Gedikli ,köyünde merkeze bağlı Hakmehmet köyünde ,Oba köyünde  şehitliklerde Ermeni meselesiyle ilgili basın açıklaması yaprak Ermeni  yalanlarını kamuoyuna duyuruyoruz ”dedi.
           Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten  Iğdır Valisi ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim’de , “ Sivil toplum örgütleri halkın duygu ve düşüncelerini dile getiren kuruluşlardır. Demokrasinin vazgeçilmezleri dir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim ”dedi.
            Serdar Ünsal  Iğdır Valisi ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim’e Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının olduğu  masa bayraklığı  hediye etti.

Foto Galeri
IĞDIR AZERBAYCAN EVİ DERNEĞİNDEN  IĞDIR VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN ENGİN SARIİBRAHİM’E ZİYARET IĞDIR AZERBAYCAN EVİ DERNEĞİNDEN  IĞDIR VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN ENGİN SARIİBRAHİM’E ZİYARET

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.