IĞDIRLI GENÇLER BİSİKLETE MERAK SARDI

Tarih : 2020-07-15 / Kategori : Spor

IĞDIRLI GENÇLER BİSİKLETE MERAK SARDI

      Iğdır da gençler arkadaş gurubu oluşturarak bisiklet turları düzenleyerek aktivite yapıyorlar.
           Iğdır Bisiklet Grubu pandemi döneminde insanların en güzel yapabileceği aktivite olarak düşünülerek, bisiklet keyfini yaşatmak için, kondisyonunu artırmak için, hafta sonları geziler düzenliyor.
             

   Iğdır Bisiklet Grubu, Yeni kurulmasına rağmen şimdiden şehir  içi ve şehir dışı üç farklı etkinliği geride bıraktı. Tüm güvenlik önemleri alınmaya çalışılarak tecrübeli bisikletçilerin ellerine telsizler dağıtılarak iletişimin daha iyi sağlanması için grup içine dağıtılmış birliktelik ve güvenlik oluşturulmaya çalışılmıştır.
Havadan çekim için drone kullanılmış ayrıca arkadan araba ile destek alınarak grup takip ettirilmiş tüm güvenlik önlemleri alınmaya çalışılmıştır. Şimdiden Iğdır'ın en çok katılımcısı olan bir grup haline geldi.
            Iğdır Bisiklet Grubu üyelerinden Gökçen Acar,”Bisiklet gurubu olarak her türlü aktiviteyi yapıyoruz.gençlerimizi bisikilet gurubuna katılmaya davet ediyorum.Gelsin kayıt olsunlar vakitlerini kahvelerde değil doğada  geçirsinler.”dedi.
             Acar , Katılmak isteyenler ilgilenenler insagram hesabımızdan https://instagram.com/igdirbisiklet?igshid=6chpys0ey790 takip edebilirler” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.